Logo KN grijs met icon oranje

Partner dag 27 juni

Op dinsdag 27 juni hebben wij voor Urban Talentz 072 en 074 de eerste Urban Talentz Partner Kennisdag georganiseerd bij een van onze partners Common Culture op locatie in Amsterdam Noord. Deze dag stond in het teken van kennismaken met elkaar, netwerken en inzicht krijgen in alle mooie trajecten die binnen Urban Talentz over het hele land geboden worden. 

Nadat zowel de dagvoorzitters, Jeroen den Uyl en Zinzi Stasse, en de directeur van Stichting het Kandidatennetwerk, Patricia Zebeda, de aanwezigen hadden welkom geheten, ging de dag officieel van start.

“16 jarige ik”

Omdat het de allereerste keer was dat de partners elkaar ontmoeten, volgde er eerst een korte kennismakingsronde. Tijdens deze ronde mocht iedereen een voorwerp uitkiezen dat symbool staat voor zijn of haar “16 jarige ik”. Naast de standaard voorstelpraatjes ontstonden door het gekozen voorwerp de leukste gesprekken. Door vragen te beantwoorden als “Waar loop jij als ondernemer/werknemer tegenaan op je werk” of “wat voor persoon was jij als puber/16 jarige”, kreeg men ook een kijkje in de ander zijn of haar achtergrond.

Na een korte pauze werd de groep verdeeld in groepjes. Aan iedere groep werd een bepaald onderwerp voorgelegd dat te maken heeft met het werken met of voor jongeren. Onder leiding van de KM coaches kregen de deelnemers de gelegenheid belemmerende en succesfactoren op post-its te noteren en hun eigen ervaringen over het onderwerp te delen. Zo ontstonden er mooie dialogen waarbij er werd nagedacht over mogelijke oplossingen.

Vernieuwde website

Na de lunch liet Soraya Hoedt de vernieuwde website van Urban Talentz zien. Daarna kregen de partners de mogelijkheid om een korte presentatie te geven over hun bedrijf en de doelgroep die zij vertegenwoordigen. Na alle verhalen te hebben gehoord van de professionals was het tijd om een aantal jongeren aan het woord te laten en hun ervaring over hun MDT-reis te delen. Rond dit tijdsstip arriveerde de MDT Programmadirecteur Elmer Burke. Hij luisterde aandachtig mee naar de verhalen van de jongeren. 

Aan het einde van de dag volgde er een nog een korte energizer (in de vorm van een Mentimeter) waarna de dag werd afgesloten met een gezellige borrel. Al met al een geslaagde dag waarbij er veel nieuwe connecties zijn ontstaan en er kan worden gekeken naar een mooi vervolg bij het uitvoeren van het MDT programma Urban Talentz.

Deel dit bericht op jouw social media
Facebook
LinkedIn

Meer nieuws

Urban Talentz gaat verhuizen

Wij gaan verhuizen

Omdat onze huidige kantoor, aan de Notweg 38, de komende maanden verbouwd gaat worden, verhuizen wij. Wij hebben een tijdelijk onderkomen gevonden bij onze partner Olympia.

impact maken bij het Rode Kruis

Impact maken bij het Rode Kruis

Eén van onze deelnemers van het Impact Creators programma heeft de unieke kans gekregen om impact te maken bij het Rode Kruis

× Heb je een vraag?