Partner dag 27 juni

Op dinsdag 27 juni hebben wij voor Urban Talentz 072 en 074 de eerste Urban Talentz Partner Kennisdag georganiseerd bij een van onze partners Common Culture op locatie in Amsterdam Noord. Deze dag stond in het teken van kennismaken met elkaar, netwerken en inzicht krijgen in alle mooie trajecten die binnen Urban Talentz over het hele land geboden worden. 

Nadat zowel de dagvoorzitters, Jeroen den Uyl en Zinzi Stasse, en de directeur van Stichting het Kandidatennetwerk, Patricia Zebeda, de aanwezigen hadden welkom geheten, ging de dag officieel van start.

“16 jarige ik”

Omdat het de allereerste keer was dat de partners elkaar ontmoeten, volgde er eerst een korte kennismakingsronde. Tijdens deze ronde mocht iedereen een voorwerp uitkiezen dat symbool staat voor zijn of haar “16 jarige ik”. Naast de standaard voorstelpraatjes ontstonden door het gekozen voorwerp de leukste gesprekken. Door vragen te beantwoorden als “Waar loop jij als ondernemer/werknemer tegenaan op je werk” of “wat voor persoon was jij als puber/16 jarige”, kreeg men ook een kijkje in de ander zijn of haar achtergrond.

Na een korte pauze werd de groep verdeeld in groepjes. Aan iedere groep werd een bepaald onderwerp voorgelegd dat te maken heeft met het werken met of voor jongeren. Onder leiding van de KM coaches kregen de deelnemers de gelegenheid belemmerende en succesfactoren op post-its te noteren en hun eigen ervaringen over het onderwerp te delen. Zo ontstonden er mooie dialogen waarbij er werd nagedacht over mogelijke oplossingen.

Vernieuwde website

Na de lunch liet Soraya Hoedt de vernieuwde website van Urban Talentz zien. Daarna kregen de partners de mogelijkheid om een korte presentatie te geven over hun bedrijf en de doelgroep die zij vertegenwoordigen. Na alle verhalen te hebben gehoord van de professionals was het tijd om een aantal jongeren aan het woord te laten en hun ervaring over hun MDT-reis te delen. Rond dit tijdsstip arriveerde de MDT Programmadirecteur Elmer Burke. Hij luisterde aandachtig mee naar de verhalen van de jongeren. 

Aan het einde van de dag volgde er een nog een korte energizer (in de vorm van een Mentimeter) waarna de dag werd afgesloten met een gezellige borrel. Al met al een geslaagde dag waarbij er veel nieuwe connecties zijn ontstaan en er kan worden gekeken naar een mooi vervolg bij het uitvoeren van het MDT programma Urban Talentz.

Deel dit bericht op jouw social media
Facebook
LinkedIn

Meer nieuws

1330 #MDT-traject op het oosterlicht college Nieuwegein!

Klopt jouw eerste indruk altijd?

Deze week was de aftrap van het 1330#MDT-traject op het oosterlicht college Nieuwegein! In een prachtige theaterzaal werd iedereen aangenaam verrast door de openhartige antwoorden van de 100 Havo 3 leerlingen.

Mars Bentum Danza 23 MDT

Danza 23 – Marsbentum

DANZA, het dansproject voor jongeren van 12 tot 30 jaar werd gehonoreerd met een subsidie van ZonMw vond plaats afgelopen week.

Voor de jeugd dag

Themadag: Voor elkaar zorgen!

Themadag: Voor elkaar zorgen! Op 11 september vond de Voor de Jeugd Dag plaats. Het team van Urban Talentz was enthousiast aanwezig.

× Heb je een vraag?