Logo KN grijs met icon oranje

Stagiaire Coach/Trainer

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek bij een sociale innovatieve organisatie, en heb je een hart voor jongeren? Volg jij de opleiding Social Work of Toegepaste Psychologie? En ben jij van 5 september 2024 t/m juni 2025 beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Tijdens je stageperiode krijg je de kans om je te  ontwikkelen bij diverse werkzaamheden. Een belangrijk deel hiervan is het persoonlijk coachen en begeleiden van jongeren met meervoudige problematiek, waarbij we werken volgens de methodiek van probleemoplossend werken en talentontwikkeling om jongeren in hun eigen kracht te zetten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om trainingen te geven en mee te denken over de inhoud hiervan. Onze workshops gaan over zelfontwikkeling en soft skills en deze worden ingezet om jongeren te inspireren en zelfstandigheid te bevorderen. 

In het begin van je stage krijg je al snel de ruimte om zelfstandig kleine praktische taken op te pakken, zoals het bezoeken van impact plekken en het voeren van kennismakingsgesprekken. Ook ondersteun je trainers en coaches bij de trainingen door jongeren te begeleiden bij oefeningen. 

Naarmate je meer ervaring opdoet, krijg je de kans om onder begeleiding van onze professionals een grotere rol te spelen in de dienstverlening aan jongeren. Dit omvat zowel individuele coaching als het geven van trainingen en het werven van nieuwe jongeren. Je richt je daarbij op verschillende leefgebieden, zoals werk, financiën, huisvesting en schulden, of zingeving. Tijdens deze periode ontwikkel je jezelf in trainings- en coaching vaardigheden en heb je volop ruimte voor eigen inbreng en groei.

Als stagiaire wordt je gekoppeld aan een stagebegeleider in de organisatie. Met deze persoon voer je regelmatig gesprekken over de voortgang van je stage, en wat je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast is er ook intervisie en supervisie, en trainingen  wat de mogelijkheid geeft om te groeien in je vaardigheden en casussen te bespreken als dat nodig is. Verder werk je ook nauw samen met onze vaste coaches en trainers die ook betrokken zijn bij jou als stagiaire voor vragen of begeleiding. 

 

Wat wij bieden:

 • Een stagevergoeding
 • Uitdagende werkzaamheden;
 • Veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit;
 • Een dynamische leer- en werkomgeving waarbij gelijkwaardigheid voorop staat;
 • De mogelijkheid je kennis en vaardigheden te vergroten en jezelf te ontwikkelen d.m.v. methodiektrainingen, casuïstiek overleggen en intervisie met andere stagiaires;
 • Een informele werksfeer in een leuk en energiek team;
 • Een fijne en toegankelijke werkomgeving op een goed bereikbare locatie in Amsterdam.

 

Wat wij vragen:

 • Je volgt een HBO-opleiding Social Work of Toegepaste Psychologie 3e of 4e jaars; Je bent 10 maanden achtereen 3 of 4 dagen in de week beschikbaar;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je werkt laagdrempelig, resultaatgericht en je bent een aanpakker;
 • Je houdt van initiatief nemen;
 • Je kan goed zelfstandig en in teamverband werken.

Solliciteren?

Ben jij geïnteresseerd in de Stageplaats? Solliciteer en stuur ons je cv en motivatiebrief. Vermeld ook de periode en hoeveel dagen in de week je beschikbaar bent. Heb je nog inhoudelijke vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons op of bel naar 020-716 38 48.

Soort dienstverband: Stage

Salaris: Tot €210,00 per maand

Rooster: maandag tot en met vrijdag 

Deel dit bericht op jouw social media
Facebook
LinkedIn

Meer nieuws

Urban Talentz gaat verhuizen

Wij gaan verhuizen

Omdat onze huidige kantoor, aan de Notweg 38, de komende maanden verbouwd gaat worden, verhuizen wij. Wij hebben een tijdelijk onderkomen gevonden bij onze partner Olympia.

impact maken bij het Rode Kruis

Impact maken bij het Rode Kruis

Eén van onze deelnemers van het Impact Creators programma heeft de unieke kans gekregen om impact te maken bij het Rode Kruis

× Heb je een vraag?