Logo KN grijs met icon oranje

Certificering Travel & Hospitality: Een Succesvolle Afsluiting

MDT prooflabel

Op donderdag 13 juni vond de laatste workshop plaats voor de studenten van de opleiding Travel & Hospitality. Deze dag markeerde niet alleen het einde van een leerzame periode, maar was ook de dag waarop het MDT-Prooflabel werd uitgereikt. Het evenement bood een uitstekende gelegenheid om de auditors te laten zien wat de studenten hebben bereikt en hoe waardevol hun inspanningen zijn geweest.

Een bijzonder moment van de dag was het bezoek aan een asielzoekerscentrum (azc), waar de studenten een bingo-activiteit hadden georganiseerd voor de bewoners. Deze activiteit bracht veel vreugde en opwinding met zich mee, met bewoners die met mooie prijzen naar huis gingen. De openheid, inzet en gezelligheid die de studenten tijdens deze activiteit tentoonspreidden, vormden een prachtig slotakkoord van hun workshops.

Ervaringsdagen

Gedurende acht weken hebben de studenten deelgenomen aan diverse workshops, waarin ze essentiële vaardigheden en kennis voor de Travel & Hospitality-sector opdeden. Naast deze theoretische sessies kregen de studenten de unieke kans om een kijkje te nemen in het werkveld door middel van ervaringsdagen. Tijdens deze dagen liepen ze mee bij hotels en reisbureaus, waardoor ze de praktijk van dichtbij konden ervaren en waardevolle inzichten opdeden.

Ter afsluiting van deze intensieve periode zijn de studenten gezamenlijk naar Walibi gegaan, waar ze genoten van de spannende achtbanen en andere attracties. Deze dag van ontspanning en plezier diende als perfecte afsluiting van hun harde werk en toewijding gedurende de opleiding.

Certificaat

Bij de ceremonie kregen alle studenten een certificaat uitgereikt, een tastbare erkenning van hun inspanningen en prestaties. Dit certificaat symboliseert niet alleen hun academische groei, maar ook hun persoonlijke ontwikkeling en inzet gedurende de opleiding. De studenten kunnen terecht trots zijn op wat ze hebben bereikt.

De ervaring heeft hen niet alleen uitgerust met de nodige vaardigheden voor hun toekomstige carrières, maar ook met een sterker gevoel van gemeenschap en samenwerking. Deze workshops en ervaringsdagen hebben de basis gelegd voor hun professionele toekomst en hebben hen voorbereid op de uitdagingen en mogelijkheden die voor hen liggen in de dynamische sector van Travel & Hospitality.

Deel dit bericht op jouw social media
Facebook
LinkedIn

Meer nieuws

Urban Talentz Partnerdag 27 juni 2023

Stagiaire Coach/Trainer

Stagiaire Coach/Trainer in het allerleukste jongeren bedrijf van Nederland. Iets voor jou? Reageer dan snel.

Urban Talentz gaat verhuizen

Wij gaan verhuizen

Omdat onze huidige kantoor, aan de Notweg 38, de komende maanden verbouwd gaat worden, verhuizen wij. Wij hebben een tijdelijk onderkomen gevonden bij onze partner Olympia.

impact maken bij het Rode Kruis

Impact maken bij het Rode Kruis

Eén van onze deelnemers van het Impact Creators programma heeft de unieke kans gekregen om impact te maken bij het Rode Kruis

× Heb je een vraag?