Logo KN grijs met icon oranje

Over Urban Talentz

Introductie

De Kandidatenmarkt

Urban Talentz is de naam van het MDT-project van de Kandidatenmarkt, een jongerenorganisatie in Amsterdam Nieuw-West. MDT is de afkorting van Maatschappelijke Diensttijd, een landelijk project om jongeren te betrekken bij de samenleving én de kans te geven om te ontdekken wat bij hen past en zich te ontwikkelen.

Doe je mee met MDT – Urban Talentz, dan ontdek je je talenten en doe je tegelijkertijd iets voor een ander. Ook ontmoet je nieuwe mensen en maak je onze samenleving sterker.

Ontdek waar je goed in bent!

Tijdens Urban Talentz leer je veel over jezelf, over wat je kunt en wat je leuk vindt. Je krijgt een eigen coach, volgt trainingen op het gebied van netwerken, persoonlijke ontwikkeling, je zet je in voor de samenleving en krijgt ook een certificaat. Handig voor je cv, bij het maken van bijvoorbeeld een studiekeuze, de volgende stap voor je toekomst of het vergroten van je netwerk.

Wanneer doe jij mee aan Urban Talentz?

Meedoen aan Urban Talentz kan in je vrije tijd of bijvoorbeeld in een tussenjaar. Soms kan het ook op school, na schooltijd. Van een paar uur per week tot een paar dagen, dat is jouw keuze. Organiseer bijvoorbeeld met andere jongeren een evenement, zet je in voor kwetsbare kinderen of help ouderen bij jou in de buurt. Bijna alles kan. Kies zelf welke plek bij je past.

Dus ben je tussen de 14 t/m 30 jaar? Doe dan mee met Urban Talentz en ervaar het zelf!

Heb je interesse om te mee te doen?

Meld je dan zo snel mogelijk aan door ons aanmeldformulier in te vullen. We nemen vervolgens binnen een week contact met je op. Zo kun je snel van start.

× Heb je een vraag?