MDT Urban Talentz: Vroege kennismaking eventsbranche, meer motivatie!

Onder leiding van de uitvoerende partnerorganisatie Phatcamp en in samenwerking met o.a HKU, BUas en InHolland Diemen biedt Urban Talentz een MDT-kort in het onderwijs programma aan. 

Het onderwijs programma richt zich op jongeren (18-25) aan het begin van een opleiding in de evenementenbranche. 

Ze volgen colleges en workshops van professionals, doen vrijwilligerswerk in het werkveld en kijken in de keuken bij de organisatie, opbouw en ‘showdagen’ van grote evenementen. Ze krijgen zo een goed beeld van het werk in de praktijk. Dat verkleint het risico van voortijdig stoppen. Dit is goed voor de studenten, de opleidingen en de branche.Het praktijkdeel creëert een veilige proeftuin waarin ze hun talenten ontdekken en ontwikkelen door te ervaren welke vaardigheden nodig zijn binnen het werk, in hoeverre ze die al beheersen en hoe ze die kunnen ontplooien.

Ze ontmoeten professionals en andere betrokkenen. Ze doen iets voor een ander door zich in te zetten voor evenementen, waardoor (zij en) anderen dit kunnen bijwonen, maar genereren ook sociale ‘spin-off’: extra toegangsbewijzen.

MDT Urban Talentz: Vroege kennismaking eventsbranche, meer motivatie!
Deel dit bericht op jouw social media
Facebook
LinkedIn

Meer nieuws

1330 #MDT-traject op het oosterlicht college Nieuwegein!

Klopt jouw eerste indruk altijd?

Deze week was de aftrap van het 1330#MDT-traject op het oosterlicht college Nieuwegein! In een prachtige theaterzaal werd iedereen aangenaam verrast door de openhartige antwoorden van de 100 Havo 3 leerlingen.

Mars Bentum Danza 23 MDT

Danza 23 – Marsbentum

DANZA, het dansproject voor jongeren van 12 tot 30 jaar werd gehonoreerd met een subsidie van ZonMw vond plaats afgelopen week.

Voor de jeugd dag

Themadag: Voor elkaar zorgen!

Themadag: Voor elkaar zorgen! Op 11 september vond de Voor de Jeugd Dag plaats. Het team van Urban Talentz was enthousiast aanwezig.

× Heb je een vraag?