Impact Creators Amsterdam

Leer jezelf, de ander en de stad kennen!

Met de nieuwe generatie bouwen we samen aan de toekomst van onze stad én die van jou. Ontdek wat je wil, wat je kan en hoe je dat doet.

Wat ga je doen?

Tijdens het ontwikkelprogramma ga je aan de slag met persoonlijke ontwikkeling en ga jij je inzetten bij een leuke organisatie in Amsterdam. Je gaat ontdekken waar je goed in bent, ontmoet nieuwe mensen en krijgt persoonlijke coaching en workshops op het gebied van talentontwikkeling, mindset, mentale gezondheid en nog veel meer. 

Deelname is kosteloos! Iedereen van 16 t/m 27 jaar is welkom. Het enige dat telt is jouw motivatie. 

Meer weten?

Check de website www.impactcreatorsamsterdam.nl

Impact Creators Amsterdam is een MDT (Maatschappelijke Dienst Tijd) project en in samenwerking met de Gemeente Amsterdam bieden wij het programma ‘Jezelf track’ aan.

Deel dit bericht op jouw social media
Facebook
LinkedIn

Meer nieuws

1330 #MDT-traject op het oosterlicht college Nieuwegein!

Klopt jouw eerste indruk altijd?

Deze week was de aftrap van het 1330#MDT-traject op het oosterlicht college Nieuwegein! In een prachtige theaterzaal werd iedereen aangenaam verrast door de openhartige antwoorden van de 100 Havo 3 leerlingen.

Mars Bentum Danza 23 MDT

Danza 23 – Marsbentum

DANZA, het dansproject voor jongeren van 12 tot 30 jaar werd gehonoreerd met een subsidie van ZonMw vond plaats afgelopen week.

Voor de jeugd dag

Themadag: Voor elkaar zorgen!

Themadag: Voor elkaar zorgen! Op 11 september vond de Voor de Jeugd Dag plaats. Het team van Urban Talentz was enthousiast aanwezig.

× Heb je een vraag?