Partnerdag Urban Talentz op 27 juni

Naar aanleiding van de toegekende subsidie binnen het programmalijn 5A en het groot aantal partners binnen Urban Talentz organiseren wij op dinsdag 27 juni de eerste partner bijeenkomst voor Urban Talentz 072 & 074. 

Tijdens deze dag gaan alle partners kennis maken met elkaar en gaan wij o.a. zorgen voor mooie verbindingen, netwerken, gaan wij kennis delen met elkaar en gaan wij leren van alle verschillende MDT-reizen die worden geboden binnen Urban Talentz. Ook worden lessons learned en knelpunten met elkaar gedeeld om zo de MDT-reizen te versterken en verder door te ontwikkelen.

Wilt u ook als partner aansluiten bij Urban Talentz? Stuur dan een mailtje naar soraya@urbantalentz.nl

Deel dit bericht op jouw social media
Facebook
LinkedIn

Meer nieuws

1330 #MDT-traject op het oosterlicht college Nieuwegein!

Klopt jouw eerste indruk altijd?

Deze week was de aftrap van het 1330#MDT-traject op het oosterlicht college Nieuwegein! In een prachtige theaterzaal werd iedereen aangenaam verrast door de openhartige antwoorden van de 100 Havo 3 leerlingen.

Mars Bentum Danza 23 MDT

Danza 23 – Marsbentum

DANZA, het dansproject voor jongeren van 12 tot 30 jaar werd gehonoreerd met een subsidie van ZonMw vond plaats afgelopen week.

Voor de jeugd dag

Themadag: Voor elkaar zorgen!

Themadag: Voor elkaar zorgen! Op 11 september vond de Voor de Jeugd Dag plaats. Het team van Urban Talentz was enthousiast aanwezig.

× Heb je een vraag?