Stichting werkwijzer naar werk

Urban Talentz partner Werkwijzernaarwerk

Bij Stichting werk wijzer naar werk kan je jezelf ontwikkelen door anderen verder te helpen hun talenten en carrière mogelijkheden te ontdekken. Daar draait het om bij deze MDT! Een baan-, stage- of vrijwilligerswerk vinden is niet voor iedereen even eenvoudig. In dit MDT leer jij wat werkgevers en recruiters belangrijk vinden bij het aannemen van personeel. Wij maken jou volledig zelfredzaam waardoor je voortaan instaat zal zijn om eenvoudig een baan, stage of vrijwilligersplek voor je zelf of voor je dierbaren te vinden. 

Je krijgt persoonlijk begeleiding van een professionele coach. Samen ga je aan de slag om je talenten en vaardigheden verder te ontwikkelen. Organiseer bijvoorbeeld een mini banenmarkt, vergroot jouw netwerk, ontwikkel je zelf tot rolmodel/coach en help je naasten verder in hun carrièremogelijkheden. 

In 4 tot 6 maanden besteed je 80 uren in o.a. het volgen van workshops, ontvangen van persoonlijke begeleiding in je talentontwikkelingsproces en ga je iets terug doen voor een ander door andere jongeren te coaches en het geleerde in praktijk te brengen.  

Jongeren krijgen persoonlijke coaching op maat. Na een intensieve kennismaking zal samen met de jongere een plan van aanpak worden opgesteld waarin de interesses, vaardigheden en ontwikkelpunten in kaart worden gebracht. Hierna gaat de jongere aan de slag met de meest realistische interesses. 

De jongere zal:

1. Andere jongeren aan trekken voor dit traject 
2. Werkgevers benaderen voor andere jongeren 
3. Een minibanenmarkt organiseren in teamverband 
4. een maatschappelijke activiteit opzetten

Meer informatie op https://werkwijzernaarwerk.nl

Facebook
LinkedIn

Overige Urban Talentz Partners

× Heb je een vraag?