Logo KN grijs met icon oranje

Stichting Mars Bentum

Partner Urban Talentz Mars Bentum

Vanuit Stichting Mars Bentum leggen wij verbinding tussen aanbieders van sport en cultuur, en bijvoorbeeld welzijn, gezondheidszorg, jeugdzorg, kinderopvang en onderwijs.

Dit jaar ligt onze focus op de volgende onderdelen:

Zutphen danst

Een nieuw dans event realiseren met dansers uit en van verenigingen en scholen uit en rond Zutphen.

Meer bewegen voor ouderen

De Kaardebol (Het Bolwerk): Dansen voor mensen met dementie en de begeleiding daarvan. Beweeglessen voor ouderen en mensen met dementie. Lessen Stoelyoga en Pilates. De Waterkracht: Bewegen op muziek en Wandelen in samenwerking met IJsselFit.

Hulpbehoevende wijken

Beweegprogramma’s ontwikkelen. We zijn in 2021 gestart met een wandelgroep vanuit De Waterkracht. Deze is voor iedereen die nog niet beweegt en wordt drempelloos aangeboden.

Mars Bentum Runs

In 2020 zijn we gestart met een loopgroep voor beginnende en de geoefende loper. Inmiddels zijn we een samenwerking aangegaan met een professionele loopschool in Apeldoorn.

Jongeren dansen

We hebben een danspas ontwikkeld voor scholen PO en VO. Deze pas geeft scholen de mogelijkheid om voor periode 1 of meerdere stijlen dans aan te bieden. Dit kan zowel op school als bij ons in de studio.

Sport Roefeldag

Mars Bentum is vanaf Jantje Beton betrokken bij de Roefeldag. Jaarlijks maken we enorm veel kinderen blij met een kijkje in onze keuken.

Meer informatie: https://marsbentum.nl

Facebook
LinkedIn

Overige Urban Talentz Partners

× Heb je een vraag?