JG FLEX Recruitment

 

Bij onze partner JG FLEX Recruitment – banen voor Oekraïners zullen de jongeren in samenwerking met stichting Urban Experience, Oekraïense jongeren en senioren begeleiden naar een theatershow. Oekraïense jongeren en ouderen zullen een dans workshop volgen en een dansshow krijgen. Een volledig verzorgde dag/event verzorgd door de jongeren.

Wat leren de Jongeren?

De Jongeren zullen in dit maatschappelijk project leren hoe ze planmatig te werk gaan. Hoe zet je een volledig event op, wat is ervoor nodig en hoe pak je het aan. Dit vatten we samen in een stukje ondernemerschap. Een ander punt is dat de jongeren zichzelf ook gaan leren evalueren. De vragen die ze zichzelf zullen gaan stellen zijn: Wat heb ik geleerd? Wat vond ik ervan? Is dit iets voor mij om in de toekomst zelf te gaan doen? Wat zou ik anders doen? Ook bereiken we in dit project beweging/sport en uiteraard hoe ga ik om met mensen die ergens anders vandaan komen. Denk aan taalbarrière en andere gewoontes/gebruiken, kortom ze trainen hun sociale vaardigheden. Event management, Theater maken, choreograferen en acteren zullen de nieuwe skills zijn.

Hoe ziet zo een dag eruit?

De MDT-jongeren gaan de zaal inrichten. Daarna ontvangst van de Oekraïners door de MDT-jongeren. Vanaf dit moment zullen de MDT-jongeren zich over hun ontfermen en beginnen we met de workshops om de Oekraïense jongeren een dans voor de show aan te leren, dit onder toeziend oog van de (Oekraïense) ouderen en mensen die op dit event zijn afgekomen. Hierna zullen de MDT-jongeren een zelf ingestudeerde choreografie uitvoeren voor de toeschouwers, waarna de Oekraïense jongeren afsluiten met de zelf ingestudeerde choreografie. Aan het einde zal er een dankbetuiging en een diploma-uitreiking zijn en zullen alle jongeren helpen om de zaal weer op te ruimen.

Tijdens het event zullen er foto’s en filmpjes gemaakt worden door de camera werkgroep. Er zal gelegenheid zijn voor een hapje en een drankje. Ook zal er gekeken worden waar er nog extra hulp bij nodig is. We zullen de jongeren om input vragen en vragen wat er op dat moment nodig is om het event nog beter te laten verlopen.

Promotiefilmpje

Aan het einde van het event zal er voor iedereen een presentje zijn, denk aan een certificaat en iets lekkers. Er zal een promofilmpje gemaakt worden. Een dankbetuiging richting de mensen die hebben meegeholpen/meegedaan. We zullen vragen de jongeren dit filmpje te delen op hun social media. Ook zal er een samenvatting geschreven worden van deze dag voor in het MDT boek.

Meer informatie: https://banenvooroekrainers.nl

Facebook
LinkedIn

Overige Urban Talentz Partners

× Heb je een vraag?