Logo KN grijs met icon oranje

Ervaringen: zij gingen je voor!

Ervaring SamSam (20) studeert Social Work aan Hogeschool Windesheim. Aan het begin van vorig schooljaar heeft zij zich aangemeld bij ThuislesStudent, een programma waarbij studenten aan basisschoolleerlingen digitaal huiswerkbegeleiding geven.

Sam: “Het was een leuk en interessant programma om aan deel te nemen. Ik vond het fijn dat ik mijn eigen tijd kon indelen. In het begin vond ik heel spannend om de kinderen te begeleiden en het contact te leggen met de ouders. Ik ben het gewoon maar gaan ervaren. Ik hielp ze bij opdrachten waar ze moeite mee hadden. Aan het eind van de begeleiding deden we altijd nog een spelletje. Het was eigenlijk niet zo eng als dat ik dacht. TLS heeft mij geholpen bij mijn zelfvertrouwen.

Verder zijn de ouders heel dankbaar dat ik mijn eigen tijd in hun kinderen wilde steken. Ze zien een vooruitgang op school.

Tot slot waren de workshops interessant, ook al heb ik de onderwerpen tijdens mijn studie al een keer gehad. Het was toch fijn om weer een opfrisser te hebben. En het contact met de andere deelnemers was erg gezellig. Ze waren ontzettend enthousiast!”.

Doe meer met je talent

Wil jij ook je talenten (her)ontdekken? Je talenten inzetten voor een ander? En een boost geven aan je CV?

Meld je dan – net als Melissa – aan voor Urban Talentz!

× Heb je een vraag?